Helppo ja nopea aamupala

17.9.2017

... tai vaikkapa iltapala.

Ihana ja nopsasti valmistuva tuorepuuro, jota olen syönyt viime aikoina päivittäin.


Puuro valmistuu nopeasti myös aamutoimien lomassa (vartti riittää!), mutta jos muistat (minä useinkaan en...), voit tekaista sen illalla valmiiksi jääkaappiin odottelemaan.

Laita kulhoon ruokalusikallinen tai pari chiansiemeniä, noin desi kaurahiutaleita ja vajaa kourallinen cashew-pähkinöitä. Lorauta päälle reilusti soija-, kaura-, tai cashew-maitoa (kaikki käy! Miksei myös lehmänmaitokin.) Ennen syömistä lisää mukaan marjoja tai banaania. Itse tykkään eniten mustikoista :) Lisäksi vielä loraus hunajaa ja ripaus kanelia.

Maista! Uskon, että tykkäät :)

Niin, ja lapsillehan tätä ei kannata välttämättä markkinoida puuro-nimellä, vaan vaikkapa "Palomies Samin keikkaeväänä", "Rasmus Nallen jymyhunajaherkkuna", "Spidermanin sekoituksena", tai mikä nyt kenelläkin sattuu toimimaan ;)

Leppoisaa sunnuntaita!


Tässä postauksessa toinen suosikkituorepuuro-ohjeeni:
Tuorepuuro, avokado-suklaamousse (ja miten #%!?& lausutaan chian siemen)

2 kommenttia:

  1. Ihana ulkoasu blogissasi :)
    Meillä joskus kokeiltiin noita tuorepuuroja mutta valitettavasti kukaan ei oikein lämmennyt. Itse syön aamuisin luonnonjugurttia marjoilla ja myslillä, sekin on ihanan nopeaa ja niin herkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja minäkin ennen vähän vierastin tuorepuuroja, tuntuivat jotenkin "limaisilta" ja vähän ällöiltä koostumukseltaan, mutta näistä puuroista olen tykännyt tosi paljon - eivät tunnu ollenkaan siltä kuin vain söisi kylmää puuroa :D Jugurtti ja mysli (plus marjat) ovat kyllä myös yksi aamiaislempparini!

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.